Service en garantie

Bij Caramel Cars ontzorgen wij jou volledig. Je kan terecht bij één van onze erkende servicepartners voor het onderhoud en herstellingen aan jouw wagen. Deze partners werden uiterst zorgvuldig geselecteerd volgens de Caramel normen.Onderhoud en herstellingen

Wat na jouw aankoop? Waar kan je terecht? Nog steeds bij Caramel Cars natuurlijk. Wij werken met erkende servicepartners om het onderhoud van jouw wagen te doen of om herstellingen uit te voeren. Zowel voor als na de garantieperiode. Ervaar je ergens problemen? Caramel Cars helpt je graag verder. Geen zorg is ons te veel! Want jij moet vooral optimaal kunnen genieten van jouw wagen.

Tot 5 jaar garantie

Onze wagens worden in heel Europa aangekocht bij erkende garages en fabrikanten om jou de beste kwaliteit en prijs te kunnen garanderen. Ons assortiment bestaat uit zowel nieuwe wagens als jonge tweedehandswagens. De voertuigen worden allemaal zorgvuldig geïnspecteerd op gebreken en gecontroleerd op 110 punten. Zo ben je zeker van een wagen die tip top in orde is!
Caramel Cars geeft op alle tweedehandswagens standaard 1 jaar garantie en op een nieuwe wagen standaard 2 jaar. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om bij ieder voertuig een uitbreiding van garantie te nemen tot 5 jaar. Dan ben je pas echt op jouw gemak!