Wim en Sara, ouders van Mila.

Onze droomauto op maat van ons budget.

Voor de keuze van onze droomauto lieten we ons niet enkel leiden door ons budget, ook veiligheid was een belangrijke factor. We gingen langs bij Caramel Cars om te luisteren naar het persoonlijk advies op maat. We verloren géén tijd met zoeken en het duurde niet lang voor wij en onze meid verliefd waren op onze nieuwe droomauto.

Tom en Steffi, net getrouwd.

Prijs was belangrijk.

De wagen van Tom was 10 jaar oud en begon wat slijtage te vertonen. Na een bezoek aan de garage werd duidelijk dat we binnenkort grote kosten zouden hebben aan de auto en dus besloten we om uit te kijken naar een nieuwe. Het merk of model van de auto speelde voor ons niet veel rol, als hij maar praktisch was en niet te veel geld kostte. Bij Caramel Cars vonden we een Nissan Qashqai online. Omdat we wilden bekijken of er nog andere wagens binnen ons budget zouden passen, maakten we een afspraak ter plaatse. Samen met Gregory overliepen we de verschillende merken en modellen. Geen moeite was te veel. Uiteindelijk viel onze keuze op de Hyundai Kona. De afhaling van de wagen was fantastisch! Een moment om nooit te vergeten.
Marc en Tania, jonggepensioneerden.

Niet opdringerig en correct advies.

Wij zijn net op pensioen en wilden een mooie Mercedes B-Klasse kopen. Via social media kwamen we op de website van Caramel Cars terecht waar we online onze droomwagen reserveerden. Wat wij heel belangrijk vinden bij de aankoop van een auto is dat we niet gepusht worden door een verkoper. Bij Caramel Cars verliep alles zeemzoet, net zoals hun naam laat uitschijnen. We werden in de leuke Caramel lounge ontvangen waarna de verkoper ons in geuren en kleuren alles over de auto begon toe te lichten. De gereserveerde Mercedes B-Klasse bleek de juiste keuze te zijn en dus gingen we in op het voorstel. Wat zijn we blij dat we eindelijk kunnen rondrijden in de auto waar we al jaren van dromen. Caramel Cars is een echte aanrader voor iedereen!

John, zelfstandig vertegenwoordiger.

Het moest voor mij vooral vlot gaan.

Voor mij moet alles vlot gaan, zowel op de baan als tijdens het afhandelen van zaken. Een Mercedes C-Break vind ik al jaren een toffe auto: leuke motor, automaat en maximaal comfort. Klaar om kilometers te vreten. Ik had veel handelaars vergeleken en Caramel Cars had de beste prijs. Ik heb niet lang getwijfeld, reserveerde auto online en ging hem daarna bekijken om mijn laatste zegen te geven. Voor mij was het ideaal dat ze de auto ook thuis konden laten leveren, waarvoor ik uiteindelijk koos. Ze namen mijn oude wagen mooi terug mee en klaar. Dit alles op nog geen week tijd. Echt top!
Nicole, zelfstandig thuisverpleegster.

Caramel Cars heeft me echt ontzorgd dankzij hun service.

Om vlot bij mijn patiënten te raken is een auto niet onbelangrijk. Ik was op zoek naar een praktische benzinewagen waarop ik kon vertrouwen. Een Renault Mégane was me al eerder opgevallen en bij Caramel Cars kon ik kiezen tussen zes verschillende kleuren. Bovendien waren de wagens direct beschikbaar. Lang heb ik er niet over moeten nadenken. Gregory gaf mij ook helder advies over financiering en een verzekering. Bij mijn bank en mijn verzekeraar kreeg ik minder uitleg dan bij Caramel! Voor mij was het een hele zorg minder dat ik makkelijk bij hen kon intekenen voor alles. In 1 handeling was alles afgerond. Bedankt Caramel Cars voor mijn nieuwe Renault Mégane en de vlotte service!