Afhaling of levering aan huis

Haal jouw nieuwe auto persoonlijk op in onze gezellige Caramel Lounge of laat hem thuis leveren. Aan jou de keuze!Jouw auto afhalen

Bij Caramel Cars zorgen we ervoor dat de afhaling van jouw new best friend vlot verloopt. Wanneer je ervoor kiest om jouw wagen aan ons over te laten, breng je hem uiteraard mee. Wij halen de nummerplaten van jouw huidige wagen en bevestigen ze op de nieuwe wagen. We zorgen er vervolgens voor dat de nodige documenten in orde zijn en ook worden getekend. Daarna kunnen de feestelijkheden van start gaan! Jouw nieuwe wagen wordt letterlijk uit de doeken gedaan. Tijdens een testritje samen met ons leert u alle ins en outs van de nieuwe wagen kennen. Nog even op de foto en je bent vertrokken voor vele veilige en leuke kilometers.
A smile every mile!

Jouw auto thuis laten leveren

Laat je jouw nieuwe auto liever bij jo thuis leveren? Geen probleem! Mits een kleine meerprijs doen wij dat met veel plezier. De feestelijke ervaring blijft hetzelfde, belooft. Bovendien nemen we jouw huidige wagen ook terug mee. Zo ben je helemaal klaar om te beginnen aan een nieuw avontuur.