Jouw auto verkopen of inruilen?

Stap 1

Vul onderstaande velden in

Vul de velden in met de info van jouw wagen. Laat daarnaast ook je e-mailadres achter. Je ontvangt onmiddellijk een prijs op de site die een indicatie geeft van jouw wagen. Er wordt een minimum en maximumprijs meegegeven omdat we de wagen nog niet gezien hebben. Zo heb je alvast een duidelijk idee wat jouw wagen nog waard is op de markt. 

Stap 2

We nemen contact

We nemen contact op om de waarde van uw wagen verder te bespreken. Voor de definitieve prijs wordt er rekening gehouden met opties, carrosserie en de technische toestand van de wagen. We kunnen bellen, mailen of een video call inplannen om dit op een transparante manier te bespreken. 

Stap 3

Ready for the real sweet deal?

Eens u de definitieve prijs weet, is het aan u. Bent u akkoord dan nemen wij de wagen over aan de afgesproken prijs. Indien niet, dan blijft de wagen van u. U heeft alvast een idee van de waarde van de wagen. 

Goed om weten: De waarde van uw wagen is helemaal voor u. Caramel Cars houdt hier geen geld op in. Als je zelf jouw wagen verkoopt, zal je altijd meer krijgen. Echter heb je geen gedoe als je hem overlaat aan ons. Geen onverwachte telefoontjes of bezoekjes bij jouw thuis. Je laat hem met een gerust hart over aan Caramel Cars en je doet een sweet deal!